De Argentijnse kippengrilworst wordt gemaakt van het kippendijvlees en een deel grof gemalen kipfilet zodat de worst wat meer beet krijgt en toch sappig blijft. De kruiding bestaat uit een Argentijnse kruidenmix waarin onder andere knoflook, Spaanse pepers en oregano is verwerkt. Het vlees wordt in de gehaktmolen verkleind en vervolgens wordt het deeg in een luchtdichte darm gestopt en wordt de worst gegaard. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en de grilworst ingesmeerd met Chimmichurri een Argentijnse kruidenolie waarvan de samenstelling per maker kan verschillen. Tot slot wordt de worst gegrild. afgegrild.

• Maaltijdcomponent, broodbeleg en als borrelhapje. 

Herkomstgegevens

Vleessoort varken
Land van herkomst Nederland
Producent  

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl