Het kippendijvlees wordt verkleind en vermengd met kruiden als peper, foelie, koriander en gedroogde peterselie. Aan het deeg worden verder gedroogde groenten toegevoegd. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft ook een aparte smaak. Het deeg wordt afgestopt in een varkensdarm, waarna de lange slierten worst worden afgedraaid tot worstjes van ongeveer 100 gram. De kipgrillers worden geweld op 80°C en daarna snel afgekoeld. Ze worden per stuk verkocht en smaken uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. 

• Als warme snack, makkelijk op de barbecue en als vlees-component bij de warme maaltijd.

Herkomstgegevens

Vleessoort kip
Land van herkomst Nederland
Producent Poelier Wolbert en dochter, De Lutte

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl