De wildzwijnrug kun je, als het bot er nog in zit, vergelijken met de streng karbonade van het gewone varken. Wanneer de botten verwijderd zijn dan is het vlees te vergelijken met de bij ons bekende varkensfilet. Het vlees kan op dezelfde manier bereid worden. Het heeft alleen wat meer tijd nodig. 

van boven naar beneden:
• zwijnenrug met bot en haas
• zwijnenrug zonder bot en met de dikke rugvliezen
• zwijnenfilet geheel schoongemaakt.

Voedingswaarden per 100 gram onbereid

 
energie 105 kcal
eiwit / vet 19 gr. / 3gr.
koolhydraten 0 gr. 

Bereidingswijzen

 
bakken vraag slager 
grill / bbq ja
fondue / gourmet  nee


 


 

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl