Geslacht weegt een goede haas tussen de 2 en de 3 kilo. De kleur van het vlees is bruinachtig rood, is mals en heeft een wat zoete wildsmaak. Een haas kun je in het geheel braden. Makkelijker is echter om de haas te verdelen in rug, achter- en voorbouten. De resten die dan overblijven, de zogenaamde parures, kun je uitstekend gebruiken voor een bouillon. Samen met de voorbouten zijn ze ook heel geschikt voor een stoofschotel. 

Voedingswaarden per 100 gram onbereid

 
energie 116 kcal
eiwit / vet 22gr. / 3 gr.
koolhydraten 0 gr.

Bereidingswijzen

 
stoven 2,5 - 3 uur
grill / bbq nee
fondue / gourmet  nee


 


 


 

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl