Op 6 december 2017  introduceerde Bakkerij ’t Stoepje de compleet vernieuwde formule. Beleving en persoonlijke aandacht spelen een grotere rol, en de lokale bakker staat volledig in de spotlight. Zelfs de opvallende gele kleur is vervangen door een meer eigentijdse uitstraling!

De nieuwe uitstraling, huisstijl, verpakkingen, bedrijfskleding en verkoopwagen zijn een antwoord op verschillende trends en ontwikkelingen, waar ’t Stoepje al langer op inspeelt. Zo zijn vitaalbroden en glutenvrije producten de afgelopen jaren aan het assortiment toegevoegd, waardoor ook de steeds bewuster wordende consument de weg naar de markt wist te vinden. Middels deze grote verandering laten de bakkers uit Spakenburg zien dat de traditionele Nederlandse markt nog steeds een eigentijdse ontmoetingsplek is voor jong en oud.

Verneuwend en hedendaags

De vernieuwde formule wordt stapsgewijs doorgevoerd op verschillende markten, te beginnen met Huizen, Mijdrecht en Harmelen. Hoewel de uitstraling verandert, blijft de kwaliteit van het brood en banket zoals de klant gewend is. Een strak design met eigentijdse kleuren en materialen vervangt de kleuren geel, rood en blauw. Deze metamorfose is toegepast in de marktwagen, verpakkingen en de website, waarbij gekozen is voor een ontwerp met materialen als hout en beton, stoere grijstinten en een prominente rol voor de bakker.

Klaar voor de toekomst

De komende jaren wordt de vernieuwde formule verder uitgerold over alle markten van Nederland. ‘’Met de nieuwe look-and-feel is Bakkerij ’t Stoepje klaar voor de toekomst en zijn we er van overtuigd dat we ook de jongere doelgroep aanspreken!’’ aldus Pierre Fleuren, formulemanager bij ’t Stoepje.

Het nieuwe logo van Bakkerij 't Stoepje.

- Publicatiedatum: 7 December 2017

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl