De Coronacrises brengt veel veranderingen met zich mee. Doordat persoonlijk contact vermeden moet worden, heeft dit een groot effect op de wijze waarop aankopen worden gedaan. Gelukkig leven we in een tijd dat online shoppen mogelijk is. Een veilige manier om toch (vers)producten te kunnen kopen en verkopen. Daarom zou iedere (vers)ondernemer de mogelijkheid moeten hebben om de producten online aan te bieden.

Nu veel bedrijven o.a. in de detailhandel het klantenaantal ziet slinken biedt een webshop een uitkomst. Gert van Bon Vivant In-site geeft aan: “Door SAMEN te werken en elkaar als (vers)ondernemers te ondersteunen waar mogelijk komen we deze crisis door. Wij denken dat het aanbieden van een gratis webshop de ondernemers in iedere versbranche kan helpen om de omzet redelijk op peil te houden.” De webshops zijn dus geschikt voor o.a. slagers, bakkers, groenteman, vis- en kaasspecialisten en delicatessewinkels. 

De webshop die gratis wordt aangeboden is vrij van verplichtingen. Iedere ondernemer kan de webshop zonder kosten opstarten en er ten alle tijden kosteloos vanaf. “Dit aanbod blijft van kracht zolang de Coronacrisis duurt.” zegt Gert. Met dit initiatief wil Bon Vivant In-site zijn steentje bijdragen om ondernemers door de crisis heen te helpen, want alleen:

Samen komen we door de crisis.

Ondernemers kunnen zich aanmelden via support@bonvivantinsite.nl.

 

- Publicatiedatum: 1 April 2020

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl